2013-07-23 08:05:08• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - ne csapja be magát

Napi horoszkóp július 23-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Kényelmesnek mondható életére némi árnyékot vet ma a kedvese elégedetlenkedése. Tovább már nem csukhatja be a füleit, meg kell hallania a nyugtalanító hangot. Mi több: végre lépéseket is kell tennie a megoldás felé.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Akár pozitív, akár negatív érzelmeket táplál a szívében valaki felé, el kell végre mondania neki is ezeket. Sajnos sem ön, sem az illető nem olyan érzékeny, hogy szavak nélkül is megérthessék egymást. Szavakkal, tettekkel, talán.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Rózsaszínben láthatja a mai napon a világot. Igaz, a rossznyelvek szerint ezt csak a rózsaszín szemüvegnek köszönheti, amit feltett. De Smaragdváros lakóin is efféle (zöld) szemüveggel segített Óz, a nagy varázsló. Varázsoljon hát!

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Kellemetlen helyzetbe kerülhet a mai napon, amivel nemigen tud mit kezdeni. A megoldást csak akkor fogja megtalálni, ha az okokat először magában keresi. A másokra mutogatás most nem vezet célba. Ne keressen bűnbakot!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Az érzelmei ma túlságosan elragadhatják önt. Ha ez pozitív irányba történik, akkor azzal csak jót tesz a környezetének. A vidámsága, bolondozása üdítőleg hathat. Ellenkező esetben, jobb, ha inkább visszavonulót fúj.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Nagyobb pénzügyi kiadást tervezhet mára, amihez esetleg más forrásokra is szüksége lehet. A mai nap jó alkalmat teremthet az ügyintézésre. A banki tisztviselők ma a tenyerükön hordozzák.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ne csapja be saját magát: ön tudja a legjobban, hogy ami elmúlt, az nem térhet vissza. Legalábbis nem pont úgy. Az első szerelem is csak egyszer lehet az első. De ez nem jelenti azt, hogy a második nem lehet jobb.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ugye ön sem szeret szenvedni? Akkor ne folytassa az örökös sértett szerepének játszását. Ennél azért vannak jobb szerepek is. Ha már mindet kipróbálta, akkor mondhatja el, hogy színház az egész világ. Addig azonban: játsszon!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Új életre vágyik, másfajta egzisztenciára, megbecsülésre. Erre most esélyes lehet, de nem szabad elhanyagolnia a kapcsolatait. Sokan bíznak önben, de esetleg túl félénkek, vagy visszahúzódók ahhoz, hogy ezt kimutassák.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Nyugodt, kiegyensúlyozott napot ígérnek ma önnek a csillagok. Bizony szüksége is van a lelkének egy kis nyugalomra, békére. Ha képes az időt lassabban megélni, akkor feltárulhatnak benne az eddig elrejtett lehetőségek.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Mostanában csak önmagával volt elfoglalva, pedig jobban oda kellene figyelnie a környezetében élőkre is. Ha van gyermeke, akkor elsősorban őrá. Ne csak arra figyeljen, amit ön mond neki, hanem fordítva is! Hallja meg a kimondatlant!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Úgy tesz, mintha mindig mindenkit megértene, de közben – talán védekezésből is – sikerült hatalmas falakat építenie önmaga köré. Pedig ez már igazából önmagának is rossz. Lehet, hogy a lebontás kicsit fájni fog.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: